Boekenaanbieding

Publicaties van hoge kwaliteit

SMBA hecht belang aan de uitgave van publicaties. Het SMBA geeft kritische, beschouwende, aantrekkelijke en relevante publicaties uit die gerealiseerd zijn in samenwerking met vakmensen.

Onder recent verschenen publicaties, die zeer de moeite waard zijn, valt het boek REHAB van Ben Laloua / Didier Pascal, gepubliceerd ter gelegenheid van de gelijknamige tentoonstelling in het SMBA. Onlangs is ook de eerste grote oeuvrecatalogus van het Berlijnse kunstenaarsduo Nina Fischer & Maroan el Sani, die ook in SMBA exposeerden, van de pers gerold. Dit laatste boek bevat onder meer bijdragen van Boris Groys, Gabriele Knapstein, Jeroen Boomgaard en Jennifer Allen.

Voor een uitgebreid overzicht van alle verschenen publicaties klik hier.

Om publicaties te realiseren hebben we uw steun nodig. Iedere bijdrage is welkom om aan de voorfinanciering van de publicaties te voldoen. SMBA doet een beroep op u voor een jaarlijkse contributie.

Voor een bijdrage van 25 Euro krijgt u 50 % korting op alle publicaties. Voor een bijdrage van 75 Euro of hoger krijgt u alle publicaties van SMBA gratis thuisgestuurd.

Klik hier voor het aanmeldingformulier