Boekpresentatie van Sebastián Díaz Morales: Ficcionario

Zondag 9 november, 2014

Locatie: SMBA
Tijd: 16:00
Voertaal: Engels
Entree: gratis
rsvp: mail@smba.nl

Het boek Sebastián Díaz Morales: Ficcionario zal worden gepresenteerd in Stedelijk Museum Bureau Amsterdam, te midden van de huidige tentoonstelling waarin Díaz Morales deelneemt. De publicatie geeft een overzicht van zijn oeuvre dat hij vanaf 1998 heeft ontwikkeld. Het bestaat uit een verzameling beeldmateriaal en teksten van verschillende auteurs die een perspectief bieden op zijn werk, geordend via een aantal thema's.

Ter gelegenheid van de boekpresentatie zal Díaz Morales, in gesprek met ontwerper Roosje Klap, ingaan op het boek en de achtergrond ervan. In het bijzonder zullen zij nagaan in hoeverre het boek een weerspiegeling is van andere werken en tegelijkertijd een op zichzelf staand werk is. Moderator van het gesprek is SMBA curator Jelle Bouwhuis.

Speciaal voor deze gelegenheid zal kunstenaar / muzikant Dick Verdult Moral and Wisdom Drilling voordragen. Dit stuk, dat de praktijk van een tandarts verbindt met het bestaan van een filmmaker, is speciaal voor het boek geschreven.


Tijdens de boekpresentatie is de publicatie beschikbaar voor een reductieprijs van € 38, -.

------------------------------------------------------

Sebastián Díaz Morales: Ficcionario

Uitgeven door Snoeck Verlagsgesellschaft mbH
Teksten (Engels/Spaans) door Ricardo Amado, Sebastián Díaz Morales, Gary Hill, Cuauhtémoc Medina, Nataša Petrešin-Bachelez, Hafiz Rancajale, Jo Ratcliffe, Dick Verdult
260 pagina’s met 120 kleuren afbeeldingen
285 x 220 mm, Hardcover
ISBN 978-3-86442-093-1
Reguliere prijs: € 48,-