BijlmAIR : Maria Guggenbichler, SISTER FROM ANOTHER MISTER

program-9-12-april.pdf (162 Kb)
program-13-april.pdf (154 Kb)
program-16-17-19-april.pdf (138 Kb)
program-21-april.pdf (135 Kb)
program-23-24-april.pdf (134 Kb)
program-25-26-27-april.pdf (152 Kb)

1 april – 30 april 2013

BijlmAIR studio/apartment, Florijn 42

Maria Guggenbichler, nieuwe BijlmAIR resident, organiseert in de hele maand april het evenementenprogramma SISTER FROM ANOTHER MISTER in Amsterdam Zuidoost. Het doel van dit programma is om uitwisseling van expertise, kennis en ideeën van architectuur en cityplanning te stimuleren. Alle events vinden plaats in studio Florijn 42 in de Amsterdamse Bijlmer.

SISTER FROM ANOTHER MISTER is toegankelijk voor iedereen en omvat events als: Walk & Talk, Nightwalkers_Bijlmer, Rampant Cannibalism, – artist presentations, lectures, reading dinners, explorative strolls in the neighbourhood, collaborative making, sharing of material and thoughts, music. De meeste events zijn in het Engels. Er is een speciale website voor meer informatie: www.sisterfromanothermister.sr

SISTER FROM ANOTHER MISTER wordt mogelijk gemaakt door BijlmAIR, AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst) and Maria Guggenbichler. BijlmAIR is het artist-in-residence programma van CBK Zuidoost, SMBA en Stichting FLAT. Tijdens deze residency wonen en werken kunstenaars in Amsterdam Zuidoost en reflecteren ze op hun verblijf.

Iedere week volgt een update van het programma. Deze is te vinden op:

www.sisterfromanothermister.sr

www.cbkzuidoost.nl

www.mariaguggenbichler.com